keskiviikkona, heinäkuuta 07, 2010

Miksi?

Tänään on keskiviikko, ja ruokaremppa alkoi maanantaina. Lisää intoa siihen hain eilen vaatekaupasta :/ jossa taas kerran sain huomata että ei ne vaatteet istu ei. Tänä aamuna oli ekan kerran piiiitkään aikaan sellainen kunnon motivoitunut fiilis. Hyvä niin, toivottavasti se pysyy, sillä loman kynnyksellä ei kyllä ole kaikista helpointa aloittaa ruokaremppaprojekti.

Miksi siis juuri nyt? En tiedä, paitsi tietenkin se että syytä tähän olisi ollut jo (taas) monta vuotta. Miksi siis ei juuri nyt? Lomalla ainakin itse päätän tasan kaikesta syömisestä (poislukien vierailut mutta niitä nyt on aina muutenkin).

Kuluneet kolme päivää ovat tuntuneet ihan hyviltä. Aion pitäytyä vanhassa hyväksi todetussa menetelmässä; painonvartijoiden pistesysteemissä. Vaikka painonvartijoita ei enää ole Suomessa (nyyh) niin mikäänhän ei estämästä laskemassa pisteitä heidän neuvojensa mukaan. Toisaalta sen voisi yhdistää jonkinnäköiseen puolikarppaamiseen, sillä lihansyöjänä haluan käyttää enemmän pistettä lihaan kuin hiilihydraatteihin (joihin muuten uppoaa paljon pisteitä). Tässä saldoa tähän mennessä:

Maanantaina pisteet meni tasan plus/miinus nolla.
Tiistaina tuli syötyä liikaa, saldona -2.
Tänään keskiviikkona pisteitä ei ole vielä kassassa puoltakaan sallituista, joten hyvin menee :-)

(Tämä teksti nyt vähän rönsyilee, mutta pakko kirjoittaa päällimmäiset asiat mitkä on mielessä, strukturoidumpaa pohdintaa joskus myöhemmin)

Tavoitteista vielä sen verran että eka tavoite on että olo tuntuu pikkasen kevyemmältä. Tiedän kokemuksesta että tämän saavuttaa jo parissa viikossa, kun on lähtenyt muutama nestekilo ja on tottunut syömään tasaisin väliajoin ja kevyempää ruokaa.

Suurimpia haasteita ovat iltanapostelujen vähentäminen ja ulkona lounastaminen.

2 kommenttia:

  1. Moi Pallero, tulin vastavierailulle. Ei ole vertaistuen voittanutta. "Kiva" tietää, että meitä syöppöjä on muitakin. Tsemmpiä syömisen hallintaan!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin joukkoomme hurjaan! Kuten tuossa yläpuolella Pystis kirjoittikin, ei ole vertaistuen voittanutta!

    Ainakin tiedät että pystyt siihen kyllä! Tiedät että olet sen jo kerran tehnyt ja voit tehdä uudestaankin! Malttia se vain vaatii!

    VastaaPoista