maanantaina, maaliskuuta 13, 2006

PLUSSAA!!!

Viime viikon punnituksessa tuli plussaa 1,7 kiloa!!! En mä vaan ymmärrä. Silti olin syönyt ohjeiden mukaan. Okei - oli siinä yksi munkkipossu, mutta liikuntapisteitä käyttämällä (yleensä en käytä) niin sain senkin sopimaan viikon pisteisiin. Joten kaiken järjen mukaan painoa olisi pitänyt lähteä eikä tulla. Eikä varsinkaan tollasia järkyttäviä määriä. Eikä ole edes kuukautiset nesteitä keräämässä. Ainoa syy olisi se että lounaaksi tuli syötyä paljon keittoa (kolme isoa lautasellista) ja että ennen vaa'alle menoa tuli vielä juotua kahvia, joten ehkäpä ne eivät vielä olleet tulleet toisesta päästä ulos... Outoa!

Ensiksi kyllä masennuin tästä, mutta totesin sitten kuitenkin että pakkohan tämä on olla oikea tapa laihduttaa. Nyt on 2,5 kuukautta tullut syötyä PV ohjeiden mukaan ja kyllä me syömme NIIN paljon vähemmän kuin aiemmin, ja niin paljon terveellisemmin, että paluuta vanhaan ei ole.

Huomenna olisi tarkoitus mennä kaverin kanssa syömään turkkilaista ruokaa seisovasta pöydästä saa nähdä miten pisteet saa laskettua siitä. Terveellistähän se sinänsä on, mutta käyttävät kyllä paljon öljyä joten pisteitä tulee. Olen kuitenkin säästänyt pisteitä tämän viikon aikana, joten mikään katastrofi siitä ei pitäisi tulla.

3 kommenttia:

  1. Tuon takia otan itse vain ja ainoastaan aamupainoja... ja vessassa käynin jälkeen, jolloin tulos on vertailukelpoisempi... Muistan kyllä kaikki kikat mitä käytettiin ennen PV:n punnitusta... mielellään kiljuva nalka ja maha tyhjänä yms.... älä hermostu kyllä se siitä alaspäin on menossa jos pisteillä on pysynyt... Laqu.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihan normaalilta. Oliko keitto suolaista? Entä edellisen päivän ruuat?

    Kannattaa todellakin tehdät omat punnitukset aina aamulla ennen aamupalaa. Se on luotettavinta, luulisin.

    Älä huolestu, hyvin sinulla on mennyt ja menee varmasti jatkossakin. Voit myös jutella PV-ohjaajan kanssa, hän varmaan osaa kertoa asioista paremmin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kannustuksesta! Juu, en nyt aio tästä lannistua, jokin tuon takana on mutta kiva olisi ymmärtää mikä jotta voisi välttyä siitä seuraavan kerran.

    Olen punnituspäivinä syönyt normaalisti mutta aina jättänyt päivällisen myöhemmäksi ettei se vaikuttaisi enkä mielestäni kovin suolaista silloin syönyt, mutta tiedä häntä.

    Tällä viikolla jää punnitus torstaiksi, sillä en keskiviikkona pääse omaan ryhmään. Innolla odotan mitä vaaka nyt näyttää!

    VastaaPoista