sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Monen monta (väli)tavotetta

Kyllä se paino vaan pikkuhiljaa tippuu :-) Nyt oli taas lähtenyt reilu 2 kiloa! Siinä tosin oli ihan varmaan edellisen viikonlopun aikana kertyneita grammoja myös. Mutta silti.

Tulin tässä miettineeksi erilaisia tavoitteia ja päätin oikein listata ne. Ne ovat aika erilaisia, mutta silti miellän jokaisen niistä tämän "projektin" välitavoitteiksi:

1. Painaa vähemmän kuin mitä olen kahden lapseni aikana painanut: 114 kg. Paino on sahannut edestakaisin lasten odottamisessa ja imettämisessä ja siinä välissä. Parhaimmillaan se oli 114 jossain vaiheessa juuri esikoisen synnyttyä. Tästä reilu puolitoista vuotta kuopuksen alullepanon aikana oli taas tullut 10 kiloa lisää... Ja sitten odotusaikana mahtavin paino oli 132 kg.

2. Paino alle 110 kg. Se on joku psykologinen juttu, mutta 100-109 on jo niin lähellä sataa kiloa että se tuntuisi jo hyvältä :-) Tässä vaiheessa ajattelin hemmotella itseni uudella kampauksella, mahdollisesti raidoilla :-)

3. Painaa vähemmän kuin mieheni: n. 105 kg. Tässä on vain se huono puoli että hänkin laihtuu tässä koko ajan... pahimmassa tapauksessa hän alittaa satasen ennen minua :-( Mutta toisaalta, suotakoon se hänelle.

4. Se maaginen 100 kg. En ole vielä päättänyt millä palkitsen itseni kun tämä maaginen raja menee rikki, mutta joku hyvä juttu sen olla pitää.

5. Päästä alle 90 kg. Tässä vaiheessa tuntisin itseni jo normaaliksi :-D Ei olisi ylipainoa kuin 15 kg!!! Kehtaisin jopa törmätä entisiä tuttavuuksia näissä mitoissa!

6. Tavoitepaino 75 kg. Vaatetörsäilyn paikka! Uusiksi koko garderoobi ja pari vanhaa ihanaa kesämekkoa käyttöön.

Siinä se siis on, viisi välitavoitetta ja lopullinen tavoite on nro 6. Mikä outo ajatus että ehkä jo ensi keväänä (siis vuoden kuluttua) noi vanhat kesämekot voisivat mennä päälle... Onhan sinne matkaa, mutta toisaalta palan innosta päästä urheilemaan taas pitkästä aikaa, joten kunhan paino vaan laskisi tuon sadankympin alle tiedän että jaksaisin osallistua johonkin kunnon jumppaan. Sellaisissa mitoissa kun olen aiemminkin käynyt aerobicissä jne. Tällä hetkellä kuntoilu jää aika pitkälti vaunulenkkeihin kuopuksen kanssa ja joskus pääsen itse yksin uimaan. Hyvä niinkin.

Nyt hyötyliikuntaa, kämppä odottaa siivoamista ennen kuin saamme illalla vieraita!

1 kommentti:

  1. Sinulla on kunnioitettava urakka. Mutta älä aseta itsellesi liian nopeaa ajanjaksoa tavoitteen saavuttamiseen...

    Hitaasti hyvä tulee.
    Tsemppiä :)

    VastaaPoista