tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Kiirettä pitää...

Taas kerran pikaisia kuulumisia. Viime viikon pudotus oli 600g. Ihan ok sekin. Saas nähdä taas huomenna miten nyt on mennyt.

Ensi viikonloppu vietetään lomareisussa, joten se saattaa mennä vähän niin ja näin. Mutta ajattelin antaa sen mennä miten menee, en aio ottaa niin tiukkaa linjaa kun kerran ihan ulkomaille pääsee ja mies ja lapset jäävät kotiin. Oikea lepoviikonloppu tiedossa, vaikkakin ohjelmatäyteinen tietenkin.

Ajatella, kohta on kolmannes kiloista jo pudotettu! No, okei onhan siihen vielä muutama kilo mutta silti. Eli kun pudotettavaa oli 55.2 kiloa (tarkkaa on!) , niin kolmannes on 18.4. Hih!

3 kommenttia:

  1. Onnittelut pudotuksesta, toi on kova juttu! Minä yritän päästä painoindeksissä alle 30 juuri parhaillaan, se oli eka välitavoite. Alle 25:n en usko edes pääseväni. Seuraavaksi pitäisi vyötärä saada jenkkakahvojen kohdalta alle metriin...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista, niitä on aina mukava kuulla!

    Itse olen kyllä asettanut tavoitteeksi tuon 25 sillä jos se kerran on normaalipainon raja, niin kai sitten jokaisen pitäisi voida olla sen kokoinen? Omastakin mielestä se kuulostaa utopistiselta, mutta jonkinlainen uhma on päällä - jos kerran sellainen raja on, niin pakko on todistaa joko itselle että siihen pääsee tai sitten ulkomaailmalle että joillekin se on liian alhainen...

    VastaaPoista
  3. Onnitteluni!

    Mahtavasti hoidettu pudotukset ja vaikka matkaa on, niin mitä sitten. Hienolla tiellä olet!

    Pienin askelin. Hitaasti ja päättäväisesti. Nostan hattua ja kannustan. Ehdottomasti!

    Upeasti toimit ja tet!

    VastaaPoista