tiistaina, marraskuuta 01, 2005

Seksikäs polkupyöräilijä

Ihana aurinkoinen päivä ulkona! Harmittaa kun esikoinen on kipeenä, niin pakko pysytellä sisällä. Tekisi niin mieli mennä ulos haravoimaan tuota kamalan näköistä pihaa. Lehdet nurtsilla vain muuttuvat päivä päivältä mössömmäksi ruskeaksi peitteeksi, kohta niitä ei edes pysty haravoimaan. Ja se olisi vielä ihan mielekästä liikuntaa. Nyt on harvinainen hetki, molemmat lapset nukkuvat päiväunia samaan aikaan, joten on vähän omaa aikaa.

Juuri nyt en malta odottaa sitä että pääsisin "oikeasti" tarttumaan tähän projektiini, sillä kyllä kilot tuntuvat inhottavilta ja terveydellisistä syistä olisi todellakin aihetta tarttua härkää sarvista. En ole Esko Ahon kanssa samaa mieltä, mutta sen jonkun lautakunnan (joka mietti halvempaa verotusta terveellisille ruuille) kanssa kyllä.

FST:n Ögonaböj (Hetimiten) ohjelma on hauska, erityisesti heidän listat ohjelman digi-osiossa. Siitä innostuneena ajattelin laatia omia "Viisi syytä miksi..." listoja. Tässä ensimmäinen:

Viisi syytä miksi Pallerosta on tehtävä entinen:
1. Säilyttää terveys
2. Tulla vireämmäksi
3. Tuntea taas itsensä seksikkääksi
4. Voida ostaa ihania vaatteita
5. Voida polkupyöräillä ilman että pyörän takakumi hajoaa...

Huonosta itsetunnosta en liiemmin ole kärsinyt vaikka kiloja on tullut roppakaupalla, sen sijaan pitää myöntää että kymmenen vuotta ja viisikymmentä kiloa sitten (herranjestas, NYT hävettää!!!) tunsin itseni seksikkääksi, sitä en enää tee. Luotan toki siihen että minussa on edelleen vetovoimaa, mutta olisi kiva taas olla sellaisissa mitoissa että päät kääntyy siksi että on hyvännäköinen eikä mistään muusta syystä. Tuo polkupyöräjuttu taas on ihan totisinta totta. Hybridipyöräni ei kestä painoani enää, vaan jo kaksi kertaa on käynyt niin että takakumi hajoaa jos osun johonkin vähänkään kovempaan reunaan tms. Joten tavoite tässä on ainakin se että ensi kesänä pystyisin taas pyöräilemään. Pitänee neuvotella pyörän kanssa siitä kuinka paljon saan painaa jotta se pyörä ei menisi rikki.

Jaahas, nyt se kuopus heräsi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti